Importeren

Bent u opzoek naar uw droomauto, maar u kan deze niet vinden of u heeft de auto gevonden en u weet niet hoe deze auto naar Nederland te importeren? Next Level Automotive deelt graag de kennis, ervaring en kunde met u om dit probleem op te lossen. Of u nu een ruim 700pk sterke Toyota Supra uit Japan wilt of een Nissan Skyline GT-R uit Engeland, Next Level Automotive weet precies hoe dit aan te pakken.

Next Level Automotive heeft al meerdere mensen met succes geholpen. Zo zijn er bijvoorbeeld auto’s uit Engeland en Japan geïmporteerd. Het grote voordeel is dat u met passie wordt geholpen tijdens het import proces. Iedere medewerker is namelijk net zo’n fan van speciale Europese, Aziatische of Amerikaanse auto’s als u.

 

Volledige service en met passie worden ondersteund

Er zijn meerdere opties hoe NLA u kan helpen. Zo is het mogelijk om u volledig te ondersteunen bij het importeren, maar het kan daarnaast ook dat alleen de auto wordt gekeurd, of de onderhandelingen worden gedaan.

Op het moment dat de auto in Nederland is wordt er volledig voor gezorgd dat de auto ook daadwerkelijke klaar is voor de Nederlandse wegen. Zo worden de volgende zaken verricht:

  • Het keuren van de auto bij het RDW.
  • Het krijgen van een geldig kenteken voor op de auto.
  • De auto wordt technisch en optisch volledig gecontroleerd.
  • Bij een rechtsgestuurde auto de koplampen ombouwen.

Voordelen van importeren

Eén van de voordelen van het kopen van uw droomauto in het buitenland is dat u uw aanbod vergroot, en vaak daarmee ook de prijs van de voertuigen verlaagd. Echter zitten er ook veel onzekerheden aan. Next Level Automotive zorgt ervoor dat die onzekerheden worden beperkt.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op per telefoon, email of WhatsApp.

Locatie

Einsteinstraat 13e
2811 EP  Reeuwijk

Telefoonnummer

Daan: 06 133 27 833
Jan: 06 304 03 998

Email

info@nextlevelautomotive.eu

Openingstijden

Maandag - zaterdag: 09:00 - 18:00 uur

Stuur ons een bericht